Oldal kiválasztása

SPIRIT CAR DETAILS

NANOTECHNOLÓGIÁS BEVONATOK

Hogyan tudod a szép autódat még szebbé varázsolni?

Vedd igénybe a Spirit Car Details szolgáltatásait és garantált a fantasztikus végeredmény!

 Gondolnád, hogy egy gyárszalagról legurult, új fényezésnél is csillogóbb az ilyen anyagokkal kezelt felület?

Az autó mely részein tudod igénybevenni a szolgáltatásaim?

KAROSSZÉRIA – MŰANYAG ELEMEK – GUMI – FELNI – ÜVEGFELÜLETEK – BŐR FELÜLETEK – FÉNYSZÓRÓ

MI IS EZ A SZOLGÁLTATÁS?

A Spirit Car Details a gépjárművek speciális NANOTECHNOLÓGIÁS kezelésével, azoknak karosszéria és egyéb elemeinek professzionális anyagokkal (kerámia, sealent) történő bevonásával foglalkozik. A kezelések során a felületet több lépésben előkészítjük, csak ezután következik a bevonattal történő kezelés. A munkafolyamat után a bevont felületek nem csak esztétikailag nyújtanak szemet gyönyörködtető látványt, hanem egyéb előnyös tulajdonságokkal is rendelkezni fog.

Milyen lesz a Spirit Car Details kezelés után egy felület?

  • egyöntetű csillogás: a karosszéria szemet kápráztatóan csillogó és egyöntetű
  • karcállóbb: kevésbé sérülhet a felület
  • hidrofób: vízlepergető
  • uv védelem: az uv sugárzás által okozott színvesztéstől mattulástól óvja a fényezést, ha a kezelés az üveg felületeket is érinti, az autó szövet illetve bőrfelületei is védve vannak a nap káros sugaraitól
  • szennyeződésállóbb: a felület lényegesen ellenállób pl.: vegyianyagok, só, rovarok, madárütülék okozta káros hatásaival szemben
  • Öntisztulóbb: könyebb tisztántarthatóság, illteve jó öntisztuló képesség

KEZELHETŐ FELÜLETEK

KAROSSZÉRIA

A kerámia bevonatnak köszönhetően a felület nem csak karcálóbb és vízlepergetőbb, de olyan kivételes megjelenést kölcsönöz a gépjárműnek, amivel még teljesen új társaik sem rendelkeznek.Egy kerámia kezelést követően gyerekjáték az járművünk tisztántartása.

MŰANYAGOK illetve GUMIK

a kifakult szürkévé vált műanyag elemek illetve gumiabroncsok visszakapják eredeti fekete színűket (nem zsíros hatásúak), melyek tökéletesen ellenállnak az esőnek illetve mosásnak és maximálisan taszítják a port.

ÜVEGFELÜLETEK

A csillogóbb felület mellett, vízlepergető és UV álló tulajdonságot kap. Az esőcseppek a menetszél hatására könnyedén gurulnak le az üvegfelületekről.

FELNI

Nincs többé nehézkes fékpor eltávolítás. Vegyszermentesen, egy egyszerű sterimóval is könnyedén eltávolíthatjuk a fékport, ami a kezelést követően már nem tud beleégni a felületbe.

FÉNYSZÓRÓK

Optikailag sem szép illetve jelentős fényerő veszteséget okoz egy lemattult besárgult fényszoró.Ezek helyre állítását csomagban vagy akár külön is kérheted.

BŐR

A bőrülések és bőrrel bevont felületeket  gyári tisztaságúra lehet visszaállítani a speciális tisztító anyagoknak köszönhetően, a professzionális bőrápolókkal és impregnálókkal tökéletes ápolást és védelmet adunk a felületnek.Így az fokozottan ellenáll a szenyeződéseknek.

Devits Zsolt

2012 óta szenvedélyem és hobbim a személyautók és motorok külsejének szebbé varázslása, így nemrégiben megalapítottam a Spirit Car Details vállalkozásomat, ahol hivatásszerűen foglalkozom ezzel a munkával. Melynek során kizárólag prémium minőségű, professzionális, nemzetközileg elismert termékekkel dolgozom, ügyfeleim legnagyobb örömére. Munkáim kifogástalan minőségét a folyamatos továbbképzésekkel biztosítom. Mivel az autóápolás ezen része is folyamatosan fejlődik, így rendszeresen képzem magam, hogy ügyfeleim maximálisan elégedettek legyenek.

Kapcsolat / árajánlat

Devits Zsolt

Debrecen 

telefon: +3670/7018990

facebook: facebook.hu/spiritcarmotor

<iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d86204.66319511483!2d21.590142726179163!3d47.53089307921863!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x47470c2afe5e2b83%3A0x400c4290c1e1170!2sDebrecen!5e0!3m2!1shu!2shu!4v1534164016398" width="100%" height="450" frameborder="0" style="border:0" allowfullscreen></iframe>