Spirit Start

15 375 Ft

Tökéletes választás kezdőknek, akik egy mini alapcsomag szeretnének a tökéletes autóápoláshoz.

Kategória: Címke:

Leírás

Tökéletes választás kezdőknek, akik egy mini alapcsomag szeretnének a tökéletes autóápoláshoz.

A csomag tartalma:

  • ELŐMOSÓ FOLYADÉK SP1 PREWASH 1000ML
  • VÍZLEPERGETŐ BEVONAT H2O COAT 1000ML
  • AUTÓSTÖRÖLKÖZŐ SZÁRAZRA TÖRLÉSHEZ MICRON XXL 70X90 500GSM

ELŐMOSÓ FOLYADÉK SP1 PREWASH 1000ML: Kímélő előmosó enzymtechnológiával, amely nem csökkenti az applikált felületbevonatok élettartamát. Az előmosó folyadék a habos mosást könnyíti meg, így a szennyeződések nagy részét kíméletesen távolítja el fizikai behatás nélkül és a bevonatokat sem károsítja.

VÍZLEPERGETŐ BEVONAT H2O COAT 1000ML: A H2O Coat felületbevonat azonnali hidrofobitást eredményez a kezelt járművön, ezáltal lehetővé teszi a felület érintésmentes tisztítását. A H2O Coat kémiai kötést képez a lakkozott felületeken, műanyagon, fém részeken, valamint a felniken és az üvegeken, meghosszabbítja a korábbi bevonat hidrofób képességének élettartamát, selymes tapintású, fényes felületet hagyva maga után. A termék használásával megvédhetjük járművünket a környezet ártalmas hatásaitól, mint vegyszerek, madárürülék, bogármaradványok, hidrofobitásának köszönhetően pedig könnyebben tarthatjuk tisztán a felületet.

AUTÓSTÖRÖLKÖZŐ SZÁRAZRA TÖRLÉSHEZ MICRON XXL 70X90 500GSM: Szuper nedvszívó képességének köszönhetően ez a mikrokendő kiváló partner autója szárazra törlésében. Teljesen biztonságosan alkalmazhatja a legkényesebb lakkfelületen is, ezzel a kendővel gyorsan és karcmentesen törölheti szárazra autóját. A mikrokendőt ne csavarja ki! Maximum 30C-on mosható mosógépben. Mosáshoz a Fra-Ber TEX mosószert ajánljuk. Ne használjon öblítőt, szárítót és ne vasalja! Miután magától megszáradt, helyezze vissza a terméket a visszazárható csomagolásába.