ELŐMOSÓ FOLYADÉK SP1 PREWASH 1000ML

5 370 Ft

Kímélő előmosó enzymtechnológiával, amely nem csökkenti az applikált felületbevonatok élettartamát. Az előmosó folyadék a habos mosást könnyíti meg, így a szennyeződések nagy részét kíméletesen távolítja el fizikai behatás nélkül és a bevonatokat sem károsítja.

Leírás

Az SP1 Prewash előmosó enzymekkel az eddigi legjobb formula, amit valaha fejlesztettünk. Ez az előmosó a világ első enzym alapú előmosó terméke detailerek számára. Mélyen tisztít és könnyedén távolítja el az organikus szennyeződéseket (bogármaradvány, madárürülék), ezáltal hosszabb életettartamot biztosít a már applikált, vagy applikálandó felületbevonatoknak. Lugos (11,5) pH értéke ellenére nem károsítja sem a felületet, sem a felületre korábban applikált bevonatokat, köszönhetően forradalmian új eljárással, növényekből kivont felületaktív anyagának. A termék nem tartalmaz nátrium-hidroxidot, foszfort, etilén-diamin-tetraecetsavat (EDTA) vagy nitril-triecetsavat (NTA).

Alkalmazása: Felvihető hígítva szórófejes flakonból is. Higítson 20ml terméket 1L vízben (1:50), majd permetezze a teljes felületre, lentről fölfelé haladva. A terméket egyenletesen oszlassa el, és törekedjen arra, hogy mindenhova jusson. A termék alkalmazható habosító lándzsával is, ebben az esetben a terméket higítsa el 1:3-1:9 arányban, és így szórja fel habként a felületre. Felnitisztításhoz: 70-200ml termék 1L vízhez. (1:5-1:15) Ne alkalmazza a terméket meleg felületen és ne hagyja rászáradni!

Kiszerelés: 1000ml